Sedam savjeta za muškarce za zdraviji seksualni život


Sedam savjeta za zdraviji seksualni život

Ovi orašasti plodovi su dobri za libido jer sadrže amino kiselinu zvanu arginin, koje ima i u grahu, tuni, lososu, soji i zobi. Arginin djeluje tako da opušta krvne žile i poboljšava protok krvi.

Smanjite obujam trbuha

Masne stanice smanjuju razinu testosterona u tijelu, a masnoća sa područja trbuha je posebno učinkovita u tome pa ako smanjite obujam trbuha, a tako i broj masnih stanica u tijelu, povećati ćete razinu testosteronam

Vježbajte donji dio tijela

Radeći vježbe za donji dio tijela, poput trbušnjaka ili čučnjeva poboljšati ćete cirkulaciju u predjelu zdjelice.

Jedite više oraha i badema

Ovi orašasti plodovi su dobri jer sadrže amino kiselinu zvanu arginin, koje ima i u grahu, tuni, lososu, soji i zobi. Arginin djeluje tako da opušta krvne žile i poboljšava protok krvi.

Snizite razinu kolesterola u krvi

Manje kolesterola će olakšati protok krvi kroz krvne žile i tako vam pomoći da povećate libido.

Obratite pozornost na ove simptome

Ako imate bolove prilikom mokrenja ili vam se u mokraći pojavljuje krv i ovi simptomi traju nekoliko dana vrijeme je da posjetite liječnika.

Samopregled

Muškarcima se preporuča da se jednom mjesečno sami pregledaju i utvrde jeli sve u redu sa njihovim zdravljem. Ako na testisima primijetite kvrgu ili osjetite bol obavezno se obratite liječniku.

Sistematski pregled jednom godišnje

Prekontrolirajte krvni tlak, razine kolesterola i testosterona i ako liječnik utvrdi da imate problema sa jednom od ove tri stvari, dalje se s njim posavjetujte. 


My Blog List